Til grillpølserne skulle der jo være en salat, og hvis jeg skal have Mathias til at spise salat, skal det ikke bare være iceberg med agurk og tomat – Det skal være en lækker en af slagsen, og i går blev det denne friske salat, der kom på bordet
En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Lækker, lækker salat med god smag af det søde og det salte. – rigelig med spæde spinat blade. Nem at tilberede og kan spises alene eller som tilbehør til kød eller fisk
Hvis du vil have noget for øjet og ikke vil have æbler i, så skift hvidkålen ud med rødkål. Derfor egner hvidkålssalaten her sig som tilbehør til et stort antal retter – også dem med sovs
æblerne, nødderne ogyoghurten. det syrlige, søde, salte og fede går op i en højere enhed. Selv om der bruges forholdsvis meget sukker og smør, så opleves desserten som forholdsvis let pga
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.