Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Den er bestemt ikke ret sundt, tvært imod, men den er til gengæld super velsmagende og dejlig nem at lave
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet fetaog lækre soltørrede tomater. Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje
Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomaterogkogte kartofler. Kyllingfiletterne duppes tørre, og skæres i to mindre aflange filetter og krydres med peber
Herefter smider du tomater, rosmarin, timian og oliven i og smager til med salt og peber. Bær over med billederne for tiden – vi taler mobilbilleder og sommerhustallerkner
I går lavede jeg til dato det lækreste fad med kylling, grønt ogfeta - nøj det var godt. Slut af med lidt mere feta oven på grøntsagerne – eventuelt også et pift olie og så salt + krydderier…
Auberginefad medtomater, fetaog hytteost (min version). Og det kan man måske godt trænge til, hvis man synes, at det bliver lidt for meget med julesul her i december måned
Tærte med soya-ingefær kylling, broccoli ogfeta. Kyllingen er skåret i tern og stegt med ingefær og soya, og så er det fyldt på den grove tærtebund med dampede broccolibuketter og smuldret feta
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. kogte ris2 håndfulde hakkede soltørrede tomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1½-2 dl kogte ris
Dagens variation er med kyllingefars, champignon og soltørrede tomater. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.