Pesto med bagte peberfrugter og soltørrede tomater. *Alle farver peberfrugter kan bruges, men sørg for at bruge samme farver, for at få en smuk og ensartet farve
Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Her er en lækker opskrift lavet med Peberfrugt og Bagekartoffel. Først prøvede jeg at lave den kun med Peberfrugten, men jeg synes lidt at der manglede lidt mere tilbehør ved siden af - så Kartoflen blev også en del af retten
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa
Pesto er en italiensk saus. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Du skal bruge250 g ærter (optøede)25 g parmesan1spsk philidelphia flødeost1 fed hvidløglidt hakket chili alt efter hvor stærk du vil have den2 spsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.