Pynt med fetaost og pinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Kikærterne, der bliver krydret og ristet i ovnen, bliver let sprøde og giver godt bid til salaten. Efter lidt snakken frem og tilbage og knapt en time i køkkenet, diskede vi op med en salat, i stil med den, du får opskriften på her
Sådan gik det med de sprøde andelår du får opskriften på her. Men ved du med dig selv, at det aldrig kommer til at gå, kan rosenkål erstattet af andre grøntsager, det kunne fx være pastinakker i stænger eller store chuncks af spidskål
Skyld salaten, riv gulerødderne, kom det i en skål sammen med olivenolie, citronsaften (en god ide at bruge den citron man har taget skralden fra, ellers går den til spilde) og solsikkekerner
En dejlig salat som tilbehør til kød. Salatbladene skylles og tørres i en salatslynge. Peberfrugterne og ærterne dysses over salaten og det samme gør nødderne og serranoskinken
pinjekerner. Dressingen kan hældes udover salaten ved servering eller blandes med i salaten. En salat er altid nem og lækker, så jeg valgte at lave den så sprød og frisk som muligt
Denne salat er fuld af smag og en sand og meget kalorielet lækkerbisken at slutte en fastedag med. Salaten består af ruculasalat, ristet kylling, tzatziki og hvidløgsstegte tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.