På bloggen har jeg delt den traditionelle udgave af tzatzikimed agurk, men har for nyligt fået mine øjne op for denne lidt anderledes udgave medrødkål, som smager super godt
Bland agurken med græsk yoghurt og knust hvidløg. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. med atamon. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Smag til med salt, peber. Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. Læg låg på gryden og lad rødkålen simrer ved svag varme i 50 minutter. 500 gr rødkål
Her får du opskriften på en hurtig, sund og velsmagende tzatziki. 4 pers. Det skal du bruge. 300g skyr. 5g hakket hvidløg (alt efter hvor glad man er for hvidløg)
Jeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græsk yoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg
D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
H. v. i. s. d. u. k. e. r. h. l. t. g. n. m. j. a. ,. b. f. p. ø. å. D. M. O. o. æ. ". S. y. 1. (. ). 3. -. 2. ½. x. R. c. B. P. G. J. *. F. T. ô. w. A. k l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.