Når det er kølet af, presser du citronsaften og hælder hyldeblomst saften ned i theen. Lad det trække i 5-6 minutters tid, og lad det køle af i nogle timer. 0,5 liter økologisk hyldeblomst saft. 4 breve rabarber/hyldeblomst Fredsted the breve
Hæld det i en plastbøtte og stil den i fryseren. 6 dl koncentreret hyldeblomstsaft. Rør i bøtten 3-4 gange i timen, indtil den er frossen. 6 dl koncentreret hyldeblomstsaft
20 store skærme hyldeblomster, uden stilk2 citroner1 kg lys farin, eller 1 kg rørsukker, eller 200 gram mørk farin + 800 gram alm. 20 store skærme hyldeblomster, uden stilk
Simretiden afhænger naturligvis af kødtype og størrelse. Her får du inspiration til, hvor let det kan gøres ved at smide et stykke kød og en gang grove grøntsager i gryden
Dejen har godt af at samle sig ½ times tid inden bagningen. Tilsæt æg og lidt af mælken, pisk det sammen og kom resten af mælken i lidt efter lidt imens du pisker
Men desværre synes jeg altid at mængden af sukker i saften er helt enorm. Jeg fandt derfor frem til denne opskrift, jeg tror det var Anette Harbech Olesen, der havde den i hendes sidste nyhedsmail
Så jeg måtte over til naboen og tigge om at få lidt af deres rabarber. Men det vil jeg lave om på, da man faktisk kan bruge rabarber til mange forskellige retter
Den skal lige stå en dag eller to mere, så kan der drikkes saft og/eller med hvidvin, laves mysli ristet i hyldeblomstsaft-koncentrat og fx gele til brug i desserter - mums
Læg en flaske i fryseren og gem til sener. 20 hyldeblomst klaserSaft af 2 citroner 1 liter vand 1 kilo sukker (halvdelen kan erstattes af honning eller farin) 20g vin- eller citronsyre 1 tsk flydende atamonSaften blandes med vand i forholdet 1 til 4
Grove pølsebrød fremstillettil at mætte alle munde. Desværre er der gået alt for lang tid. Lidt tillempet efter kokkenes smag og køkkenets formåen udi krydderier
Jeg har fået fat på en meget stor lammekølle, så der er mad til mange dage i den. Og jeg skal nok komme med forslag til, hvordan du skal bruge resterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.