Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med de piskede æggehvider. Fyld chokoladen i en skål, og dæk den til med husholdningsfilm (filmen skal helt ned og røre chokoladen, så der ikke dannes kondens)
H. e. l. o. g. i. r. s. S. å. d. b. v. t. f. a. w. k. n. J. h. æ. j. u. p. ,. y. m. A. ø. M. I. c. D. K. 6. 0. W. 8. 2. E. Æ. F. 1. 3. (. -. ). 5. /. N. T. P. L. 4. V. é
3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvidchokolade 100 g. 3 - 4 lakridspulver
Sådan gør du med den hvidechokoladeoglakrids mousse. Måske fyldet også vil gøre det godt i en kanelkage, eller en chokoladekage, hvor der drysses med frysetørret hindbær
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Jeg ville lave nogetmed banan, hindbær oghvidchokolade – noget sødt, men med et lille twist. Toppes med hindbær (falder ”ned” i dejen), lakridspulver, mørk chokoladeog lidt kokos – kanel kan også bruges i stedet for lakridspulveret
E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.