Rens champignonog skær dem i skiver. Skyl spinatenog slyng den godt tør. Hak løg og hvidløg. Varm olie og smør i en sautepande og svits løg og halvdelen af champignon heri
H. a. v. d. e. n. i. o. m. t. j. g. l. p. s. r. c. h. ,. y. k. æ. J. ø. å. f. C. u. K. O. b. P. -. (. 4. 2. ). 1. 0. –. 5. ½. A. 3. 8. D. L. B. S. T. Æ
Rens champignonog skær dem i skiver. Pres spinaten fri for vand, og hak det. Salt og peber. Varm olien op i en gryde og svits løg, hvidløg og halvdelen af champignonerne heri
), og det gælder også ideen til disse lækre spinatdeller. Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Nem og hurtig opskrift, hvor man nemt kan tilføje det fyld man har lyst til. Jeg bruger ofte pandekagen til aftensmad – men den er også super lækker i madkassen dagen efter
Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
For det meste bager jeg selv – og det er altid grovbrød jeg bager. Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost
Champignon rensen og skæres i kvarte, løg og hvidløg finthakkes. champignon. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.