Hvad du kommer på sådan et bord, ja det er kun din fantasi, der sæter på grænser. Her har du lidt inspiration til, hvad der kan kommes på bordet til sådan en “Mexican Night”
Der er altså ikke noget bedre end den første pølse på grillen. Asparges på grillen til forret med lidt laks er en klar sommer favorit, og Vilstrup familiens yndlings tilbehør, består af små sølvpapirs pakker med kartofler, havsalt og lidt olie
Den kan steges til frikadeller, og den kan fyldes på forskellige måder med mange slags fyld. Her har jeg skåret tynde skiver på langs af frugten og rullet dem ind i en mandelfars
… og kalder på kolde supper. Gazpacho er et hit på en varm sommerdag. Jeg blander min grød af havregryn, rugflager, bygflager, hirseflager, knust boghvede og hvad jeg ellers falder over på hylderne
Squash kan heldigvis nydes på utallige måder. En tærte på terrassen. Man kan bage tærterne i portionsstørrelse som på billedet – eller man kan bage den i en større form
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.