E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
s. i. d. t. e. w. k. n. f. y. l. m. 6. å. r. H. a. E. L. S. K. R. o. ,. h. g. æ. u. v. p. -. ). D. j. U. O. B. 1. 0. ø. 2. b. ½. 4. F. c. T. 3. 8. 7. 5. /. N. P. r l
E. t. k. l. a. s. i. u. d. e. n. r. b. ø. m. j. o. g. h. y. M. f. æ. ,. å. D. v. w. p. -. H. T. I. 1. ½. 5. c. 2. 0. S. L. 3. x. (. ). 4. K. G. N. P. 8. B. /. R. F. 6. O. J. @. U. t l
400 gr brun farin3½ dl olie4 store ægrøres godt sammen og følgende tilsættes. 200 gr mel2 tsk natron1 tsk kanelfriskrevet muskatnød½ tsk saltog der røres grundigt inden275 gr valnødder og 400 gr revne gulerødder vendes i
Det her er en dejlig nem og hurtig opskrift , hvis man er lækkersulten og skal have noget indenfor en overskuelig periode - den kan godt smuldre lidt, men det ødelægger jo ikke smagen
Hvad er efterår uden æblekage og hygge med varm te mens regnen står ned i stænger udenfor. Her er opskriften på en lækker æblekage, lavet på en hjemmelavet marcipanbund og selvfølgelig toppet med friske, saftige æbler, gerne ude fra haven
Opskriften her er med æggehvider og uden smør, og så er jeg glad for at tilføre et syrligt element til mine kager, så der er også kommet lidt citron i denne gang
5-6 stk. 200 g mel. 100 g hvedemel og 100 g fuldkornsmel1 spsk fibermel (kan udelades)1 god håndfuld grovvalsede havregryn1 tsk havsalt2½ dl mæl +/-½ dl vand +/-1 æg1 spsk rapsolieRør det hele sammen til en lækker dej, dejen må ikke være for tyk, så har den svært ved at sprede sig ud som en pandekage, tilsæt evt
Kagedej. 500 g sukker 600 g mel3 spsk kanel3 tsk natron7½ dl kærnemælk175 g smeltet smørGlasur. 175 g smeltet smør350 g flormelis3 spsk kakao1 ægMel, natron, kanel, sukker og kæremælk blandes og den smeltede margarine røres i
E. n. h. ø. j. æ. b. l. e. k. a. g. m. d. r. -. o. v. i. s. u. ,. f. t. å. p. (. ). D. K. c. T. 1. ½. 6. 0. S. O. 2. 3. y. 4. R. 5. B. 7. M. H. N. P. L. /. J. I. ". Æ. A. '. Å