det kunne været at blende lidt friske jordbær, lidt rabarberkompot eller lakridspulver med eller toppe den med andre bær eller crunchy mysli (find opskrift her)
Denne her mysli er lavet på rugbrød, som giver det en masse knas og en dejlig mættende effekt. Lækker sprød, knasende mysli med rugbrødscrunch, havregryn, nødder og kerner
Valget faldt på disse, da de to varianter efter min mening, var de to største modsætninger ift. - og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Men det er jo ikke lige det ord vi plejer at forbinde med chokolade. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Rist Havregryn, kokosmel, mandler og solsikkekerne på en stegepande til det er let gyldent. Bland skyr, honning, rosiner, æg, og chokolade sammen med den ristede blanding
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1
Løft bunden op ved at løfte i bagepapiret og lad bunden køle helt af på en bagerist. Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.