-
5
personer.
-
2 tsk
friskrevet ingefær
-
1 rød
chili, finthakket.
-
2 fed
hvidløg, finthakket
-
6 stk
kyllingebryst skåret i mundrette stykker
-
6 spsk
soya
-
4 spsk
riseddike
-
1 bundt
forårsløg, i skrå skiver
-
4 gulerødder
i små stave
-
150 g
friske sukkerærter, skåret på skrå
-
1/4 frisk
ananas i tern (eller dåse-udgaven, hvis det ikke er til at få en frisk)
-
4 dl
hønsebouillon
-
3 spsk
tomatkoncentrat
-
2 spsk
maizena
-
Salt
-
Peber
-
3 spsk
sød chilisauce
-
3 spsk
fiskesauce
-
3 spsk
smagsneutral olie
-
Ris
-
5 dl
jasminris
-
7 1/2 dl
vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.