Classic

Classic

Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Der er mange gode grunde til at holde lidt igen med oksekødet. Miljøbelastningen er en af dem. Sundheden en anden (man mener, at et indtag af oksekød på mere end 500 gram om ugen kan øge risikoen for visse kræft- og hjertesygdomme)
Grillet tomat- og basilikumsalsa

Grillet tomat- og basilikumsalsa

Hjemmelavet salsa smager så meget af sol og sommer, at det næsten slår pesto. Og sammen med et par håndfulde lune tortillachips eller ristet groft grød, så kommer vi meget nær kulinarisk perfektion
Krydret tomatsalsa

Krydret tomatsalsa

Godaften. Her får du en lækker opskrift på en lækker tomatsalsa - perfekt som forret, tilbehør til kød/fisk eller som bruschetta topping
Tomatsalsa med jalapenos

Tomatsalsa med jalapenos

Der er flere fødevarer, end man lige går og tror, der indeholder hvidløg og løg. Det har jeg i hvert faldet erfaret mig på det sidste, hvor jeg har været nødt til at kigge bagpå divserse fødevarers næringsdeklerationer
T-bone steak - good old american way

T-bone steak - good old american way

Er der noget bedre en god stor T-bone steak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
Burger med pulled pork og coleslaw

Burger med pulled pork og coleslaw

Weekenden bød på Pulled pork, og mange vil nok mene at dette er langt fra den originale udgave, da denne udgave blev tilberedt i ovnen
Pulled pork i hjemmebagte burgerboller

Pulled pork i hjemmebagte burgerboller

D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
Andeburger

Andeburger

Andeburger med et touch af Tyrol. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter. Tilberedningstid. Den let julede udgave af burgeren indeholdte – ud over anden selvfølgelig – en rødkålssalat
Spiced Meatballs With Tzatziki

Spiced Meatballs With Tzatziki

H. e. r. t. l. æ. k. f. o. s. a. g. i. m. p. n. d. D. h. v. I. ,. y. O. å. ø. b. 5. (. +. u. ). 0. 1. 2. c. 3. j. R. J. T. F. N. S. z. -. P. Y. A. L