Sukkerfri banan granola / Sprød æblegranolamed kokos / Crunchy mysli med rugbrødsrester. Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg haft en morgenmadsperiode med havregrød, og i øjeblikket spiser jeg for det meste bare havregryn eller mysli med mælk inden studiet om morgenen
Det er virkelig en luksus morgenmad, og jeg glæder mig allerede til sommerens friske bær som sammen med et sprødt drys udgør den helt perfekte morgenmad
Jeg har en ret stor forkærlighed for peanutbutter under Nutella (ja jeg ved det, det er ikke det sundeste at smide på et stykke brød, men for dælen hvor smager det altså godt) så en granolamed den ingrediens skulle jeg prøve, at på bikset sammen
granola og granola deluxe, men denne gang skulle jeg forsøge mig med kakao. Der er ikke noget som en crunchy topping på ens morgenmad og så sammen med smagen af sødme
dk (Superfood granolamed kanel og ingefær). Den har taget mig med storm, og jeg blev altså en smule ked af det, da jeg forleden hældte de sidste sørgelige rester udover min yoghurt
Hvis du ligger inde med hasselnødder i stedet for mandler, kan de fx også sagtens bruges. Lidt ekstra tid en af dagene her op til ferien, skulle helt klart bruges til at lave denne lækre granola
Granolaen er både med whey crisps og frysetørret bær, som giver en helt fantastisk og dejlig smag. Men min helt egen, hjemmelavet chokoladejulekalender, med base af Cavalier chokolade (sødet med stevia og sukrin)
Granola smaker kjempegodt på gresk yoghurt med friske bringebær, eplebiter eller banan. Varier med hva du har av korn, tørket frukt eller bær, frø og nøtter
hakket mandlerRør yougurt med flormelis og vanillie. Tag glassene som det skal serveres i, og kom noget müsli i bunden, herefter lidt yoghurt i, som dryppes med lidt honning, og til sidst bær
Start med at skylle quinoaen i koldt vand og kom det i en stor skål. "Granola" lyder bare pænere end "müsli" - og i min verden er forskellen også til høre lidt konkret på ordlyden
Granola er müsli med tørrede frugter og nødder. Det gør müslien sød, når den vendes med honning på panden og efterfølgende sprød, når den bages i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.