). hver). Peberfrugterne skæres i tynde stænger, lime og citronsaft presses, hvidløgene presses, spiskålsbladene skæres i firkanter og forårsløgenes hvide del skæres (gem den grønne top til senere)
rejer (drænet vægt). (smag på blandingen, og kan hvidløget smages, er det klart). Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Anret på tallerkener lidt rejer, stykker af krabbekød, stegte kammuslinger, appelsinfileter, palmemarv og læg en teske lakserogn på toppen
Chilimayo (fra santa Maria). Svits chili og hvidløg i en pande, tilsæt rejer og steg et par minutter. Varm mini tacoskallerne og kom først lidt strimlet salat i derefter rejer
Smid rejerne deri og lad dem marinere i ca. Kyl de marinerede rejer på, og steg et par minutter – pas endelig på ikke at give dem for længe, da de ellers bliver seje og kedelige
En håndfuld knuste flæskesvær (opskrift her). Opvarm baconfedtet og steg rejerne ganske kort deri på begge sider, hvorefter de vendes i de knuste flæskesvær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.