En dejlig søndag morgen med god tid til morgenmad. Jeg spiser sundt og tænker sundt, eksperimentere med sunde opskrifter men alligevel sniger der sig for meget sukker ind
En dejlig søndag morgen med god til til morgenmaden. jeg spiser sundt og tænker sundt, eksperimentere med sunde opskrifter, men alligevel sniger der sig alt for meget sukker ind
J. e. g. s. p. i. r. n. o. m. a. l. t. ,. h. v. y. d. f. u. ø. å. j. æ. D. k. b. -. ). M. /. ü. E. A. 3. 8. c. F. 1. “. x. ”. S. O. w. G. P. T. Ø. L. I. N. B. V. +. R. C. ) g
Lækker morgensmoothie der slår Nupo og andre proteindrikke med flere længder. Smoothien er fyldt med sunde fedtstoffer og gode proteiner, som er nødvendige for, at vores kroppe kan fungere godt og vores muskler og celler har hvad de skal bruge af energi
Både med en portion skepsis. Men også med stor nysgerrighed på min nye “kost-religion”, og på et eventuel resultat – som jeg selvfølgelig håber, vil gavne mit velbefindende rigtig meget…
) Derudover kan det også være godt med mandler (kalcium), hørfrø eller chiafrø (omega-fedtsyrer) og/eller lidt revet ingefær, som (udover at være sundt) fremhæver smagen af frugt
Det er en god idé at tilføje noget bladgrønt, og jeg lover, at du ikke kan smage det Derudover kan det også være godt med mandler (kalcium), hørfrø eller chiafrø (omega-fedtsyrer) og/eller lidt revet ingefær, som (udover at være sundt) fremhæver smagen af frugt
de alm har intet med blåbær at gøre). Alt blendes – dog tilsættes fiskeolien først til sidst, når du er færdig med at blende, for ikke at ødelægge den…
Jeg har bagt disse morgenboller medchiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
J. e. g. r. i. f. u. l. d. a. n. m. t. o. s. k. q. v. ,. h. j. p. b. æ. y. I. ø. å. Q. (. c. 2. 0. ). 5. 1. ½. 3. C. 4. /. E. K. O. L. P. B. 8. '. x. w. S. Y
Bland skyr medchiafrø og tilsæt honning og vaniljekorn. Skyr er og bliver et af mine favoritmorgenmadsprodukter, fordi man kan lave så mange forskellige ting og sager med det
Bland vand, chiafrø, gærblandingen og ægget med speltmelet og pisk det godt sammen. Opskriften tager udgangspunkt i Jette Rosendals opskrift på bloggen Bagning med Budget – jeg har bare brugt lidt andre ingredienser hist og her alt efter, hvad jeg havde i huset, da jeg skulle bage madpakkeboller i går
Super lækre og svampede lowcarb boller med gulerødder og chiafrø. med solsikkekerner. “Melet” blandes herefter i en skål med hørfrø, chiafrø, fiberHUSK og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.