Denne banankage er fyldt med store stykker af hvidchokoladeog proppet med syrlige hindbær, der går super godt sammen med den søde banankage og ligeså chokolade
Så er dejen ensartet, og det er tid til at vende chokoladeoghindbær i dejen. 2 dl kærnemælk (kan godt erstattes med alm. 150 g hvidchokolade. 175 g frosne hindbær. 2 dl kærnemælk (kan godt erstattes med alm. 150 g hvidchokolade. 175 g frosne hindbær
koghindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24 muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel). 200 gr frosne bær fordeles i muffinsformeneog der fyldes op med resten af dejen. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel)
V. i. l. I. h. ø. r. e. n. o. g. t. v. d. J. a. b. m. u. f. s. ,. j. k. å. M. y. p. T. -. N. æ. c. D. O. A. (. 1. 5. ). 2. 0. 4. P. 3. F. 6. B. 7. E. z. w. x. '
) - og så kan man vel nøjes med en halv. Tilsæt marcipanenog pisk dejen igennem. Fordel dejen i silikone eller papir muffinsformeog fordel bærene derpå
Bland nu hindbær, pærer oghvidchokolade i dejen skiftevis med. Og det fødte idéen om også at bruge lidt hindbær, lakrids ognoget af vores magnumsize hvidchokoladeplade fra Lindt
I. n. g. r. e. d. i. s. (. 2. 4. t. k. ). B. u. 1. 5. 0. a. m. 7. p. æ. h. v. 3. c. F. y. l. f. o. b. ø. å. S. L. ,. D. j. ". -. 9. A. K. P. /. 8. R. O
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerneog drys med hakket hvidchokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. n. d. l. æ. h. b. a. c. ,. å. f. J. u. p. D. y. H. ½. C. ø. I. ). B. (. 1. 0. -. 7. 6. %. A. O. M. 3. 8. 4. E. R. P. L. V. N. 2. /. 5. +. F. T. w. z. K. ) g
Jo det er en lækker kage - Jeg serverede den med drænet yoghurt. Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvidchokolade i kagen sammen med den smeltede smør
Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandler og de store stykker af hvidchokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.