vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Her serverer jeg den medmacaroni, som er (Odin forbyde det) FULDKORNSFRI. Mmm… yas, please. Ostesauce kommer i tusind veganske udgaver, og her kommer mit bud på en lækker, fed og cremet version, som oven i købet er sund
- ikke med at have kødboller i fryseren (heldigvis), men med at købe dem færdiglavet. Hold eventuelt lidt tilbage med mælken, så din fars ikke bliver for lind
Her serverer jeg den medmacaroni, som er (Odin forbyde det) FULDKORNSFRI. Hvis du ikke kender sødkartofler så godt, så kom i gang med at bruge dem, de er fantastiske i alt fra karryretter og kødsauce til mos og mac & cheese
Drys Macaroni&Cheesemed hakkede krydderurter og server med steaks. Macaroni&Cheese er en rigtig amerikansk klassiker - og originalt en meget usund fornøjelse
Det var en almindelig klassiker - kødboller i tomatsauce (min veninde med allergi må få pesto på i stedet for) med frisk pasta, og det blev så mit start punkt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.