Macaroni med kødboller
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Kødboller;
  • 500 g hakket kalv/svine
  • 1 stort løg
  • 50 g bresaola-pølse fra Netto
  • 2 fed hvidløg
  • Frisk rosmarin, persille og basilikum
  • Salt og peber.
  • Olie
  • Tomatsauce;
  • 1 bk San marzano tomater
  • 1 mellemstort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 mellemstor snackpeber
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1,5 dl vand
  • 1 kyllingebouillon-terning
  • Rosmarin, basilikum og persille
  • Parmesan

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.