Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenenunder tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
-. -. J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. E. G. T. c. ) g
-. -. -. -. -. -. D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. v. i. l. g. m. a. t. o. ,. s. f. '. p. u. å. S. ). H. (. j. U. K. 2. 1. ½. 4. 3. F. B. L. T. 5. y. N. C. M. J
Men nu har enhver bager med respekt for sig selv og sit fag deres egne hjemmebagte knækbrød. For der skal sædvanligvis mere til end blot en enkelt skive eller to for at blive mæt
Opskriften er fra Michelle Kristensens BootCamp-bog. Der kan varieres uendeligt på udvalget af kerner, men vælg ikke rugkerner, for de er for hårde at bide i
Derfor har jeg brugt eftermiddagen på at bage knækbrød. Denne gang har jeg valgt at krydre dem med forskelligt krydderi på opfordring fra madørerne på facebook
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.