S. å. e. r. d. m. t. i. l. b. h. ø. p. o. g. a. T. s. n. k. f. J. j. M. u. D. ,. v. y. -. æ. c. z. I. H. P. 5. ½. 1. (. ). G. Æ. &. *. K. V. W. 3. 0. x. C. F. "
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Det er virkelig en lækker suppe og jordskokkerne giver den bare en fantastisk smag. Min udgave af suppen er dognoget mere fyldig og tyk end den jeg fik serveret på restauranten
Salt og peber. Skyl og skræld jordskokkerne. Pil hvidløgene og skær dem halve. De skal også i fadet. Drys så meget timian, salt og peber på, som du synes og bland det hele godt samme med hænderne
Bondemanden har gravet en masse jordskokker op, og han var så flink at sende en spand med mig hjem. Så efter de er vasket og skrubbet så kan jeg tage dem med i køkkenet
Nu når hvor det er blevet januar og man skal have varmen, så er der nu ikke noget som en god suppe. Kyllingen var fra den anden dag hvor jeg lavede hønsebouillon og det gav suppen noget lækkert fylde
For når jordskokkerne først er blevet er skåret i skiver, væltet rundt i lidt olie, salt og eventuelt chiliflager, kan selv en rod-hader elske disse sprøde og salte ”chips”
H. e. r. d. n. a. g. ,. l. v. i. m. p. å. o. j. s. k. u. f. t. b. h. ø. K. M. Å. D. S. N. -. O. c. z. ½. 1. 5. 0. (. P. æ. ). y. F. Æ. R. I. G. J. x. V. L. T. e g
Skræl jordskokkerne og skær dem i tern. Hak løg og hvidløg i grove tern. Kom jordskokker, løg, hvidløg, porre og timian i en stor gryde og tilsæt vand, mælk, salt og laurbær og bring det i kog
Vask den og skær den i mundrette stykker. Steg den straks på panden i olie og server til kød og fisk. Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i mindre stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.