Det er altid lækkert med et godt brød til aftensmaden, ikke mindst når der grilles. Det her brød, blev jeg inspireret til, da jeg læste onekitchenblog, hvor brødet er beskrives som et “pull-apart” brød
Blend det hele med en stavblender og smag til med salt. Rund evt af med en smule sojafløde. Nogle gange skal maden bare være nem og hvad er mere oplagt i denne kolde blæsende tid end en lækker varm suppe
Jeg har længe haft kig på en opskrift fra Arla på nogle Kærnemælksbrød med hvidløg og persille, og da Tommi havde fødselsdag fik jeg mulighed for at bage dem
Det benyttede jeg i søndags, som var en rigtig dejlig efterårsdag, tøjet blev vasket og hængt ude, Jakobs bur blev gjort rent, hele hytten blev gjort rent og luftet ud, der blev gået tur i det dejlige vejr ogogså rullet en tur om formiddagen med min svigerinde
Rør parmesan, persille og hvidløg sammen med det bløde smør. Pil og pres hvidløg. Fordel halvdelen af det bløde kryddersmør ned i rillerne ved at smøre med en kniv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.