Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinat ogvalnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinat ogvalnødder i overskud
Si dem fra, kog ned til passende konsistens og smag til med hindbæreddike, salt og peber. Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af
Derefter hældes den kogte pasta i "sovsen" og vendes forsigtigt med fignerne. Hak valnødderne, pres citronsaft/riv skallen, skær fignerne i både og skyl spinaten
Det er også et stykke brød, som er smart til madpakken, da det mætter meget mere, når der både er rødbedeoggedeost i, og samtidig behøver det ingen pålæg, da det allerede er fyldt med smag og knas
Lidt honningsøde valnødder på toppen og et kværn friskkværnet peber, og så er noget nær den perfekte luksus rugbrødsmad klar til frokost - gerne med en ordentlig portion gnavegrønt til
A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. i. v. g. T. æ. p. o. F. ø. y. b. ,. 2. u. h. å. D. 0. -. 3. (. ). L. j. 6. E. O. 4. I. 1. 5. /. Æ. C. V. c. 8. S. R. K. P. B
Sommertærtemed spidskål, asparges og sprød bacon. Sommertærte. Den vil passe rigtig godt ind på et buffet eller frokostbordet sammen med en lækker skål salat
Denne tærte er toppet medvalnødder, hvilket giver det crunchy element til det bløde fyld. I stedet for valnødder, kan du også bruge alle andre typer af nøder eksempel hasselnødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.