Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter
Hemmeligheds Grovboller

Hemmeligheds Grovboller

L. æ. k. r. e. b. o. l. ,. s. m. a. g. i. t. d. n. å. u. -. ). 1. 6. 2. 5. 4. v. c. f. h. p. y. ½. 0. ø. 3. /. F. R. T. j. B. 8
Brusebadsboller

Brusebadsboller

Det er bare så lækkert med nybagte boller om morgenen, jeg gider bare ikke vente på at de først skal laves, hæve og så bages, for så bliver jeg da pænt sulten inden de er færdige, men så fandt jeg heldigvis en opskrift på brusebadsboller, så jeg slipper for alt besværet
Rugbrødsbrud

Rugbrødsbrud

Alt det brød der bliver skrevet om på bloggen. Alt det kage og alle de tærter. Ja, det er hovedsageligt kærligheden til samme, som denne blog handler om
Rugboller med rosiner, mandler og græskarkerner

Rugboller med rosiner, mandler og græskarkerner

Ingredienser. 1/2 l vand2 spsk olie3 tsk bagepulver3-4 tsk salt1 tsk vanillesukker3 dl græskarkerner 1,5 dl rosiner1dl hakkede mandler9 dl rugmel (jeg brugte groft rugmel)20 g Fiber Husk (kan undlades)Bland vand, olie, salt, vanillesukker, græskarkerner, hakkede mandler, rosiner og evt

Havreklidrugbrød på surdejsbasis

Opskriften er til 2 rugbrød. 1. Vand og surdej (se opskrift for surdej) opløses før melet tilsættes. 2. Mel, kerner og salt røres i og står tildækket 12 - 24 timer ved stuetemperatur
Grovboller i form

Grovboller i form

- endda i muffinformMen det er absolut ikke en kage, og nej, du kommer heller ikke i kageform af disse basser, tværtimod
Power buns - Til den sultne atlet!

Power buns - Til den sultne atlet!

Power boller med spinat, frø, kerner og nødder. Power buns, der går lige "in the guns". Ingredienser1/2 pakke gær 5 dl lunken vand 2 spsk rapsolie 2 tsk salt 1 spsk timian Basilikumblade 1 håndfuld hørfrø 1 håndfuld solsikkekerner 1 håndfuld hakkede hasselnødder 100 gram helbladet spinat (jeg brugte optøet, frossen spinat) 2 tomater i tern Rugmel Sigtemel/anden finere mel 1 æg til pensling 1
Multi Brød

Multi Brød

Det her er mine favoritbrød. -DGrovbrød med en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid  sammen med frisk frugt eller med i madpakker
Mini Rugtrekanter

Mini Rugtrekanter

12 stk 25 gram gær2½ dl. lunkent vand2 tsk. honning (gerne øko akaciahonning)300 g. groft rugmel50 g. solsikkekerner4 spsk