Det er bare så lækkert med nybagte boller om morgenen, jeg gider bare ikke vente på at de først skal laves, hæve og så bages, for så bliver jeg da pænt sulten inden de er færdige, men så fandt jeg heldigvis en opskrift på brusebadsboller, så jeg slipper for alt besværet
Alt det brød der bliver skrevet om på bloggen. Alt det kage og alle de tærter. Ja, det er hovedsageligt kærligheden til samme, som denne blog handler om
Opskriften er til 2 rugbrød. 1. Vand og surdej (se opskrift for surdej) opløses før melet tilsættes. 2. Mel, kerner og salt røres i og står tildækket 12 - 24 timer ved stuetemperatur
Power boller med spinat, frø, kerner og nødder. Power buns, der går lige "in the guns". Ingredienser1/2 pakke gær 5 dl lunken vand 2 spsk rapsolie 2 tsk salt 1 spsk timian Basilikumblade 1 håndfuld hørfrø 1 håndfuld solsikkekerner 1 håndfuld hakkede hasselnødder 100 gram helbladet spinat (jeg brugte optøet, frossen spinat) 2 tomater i tern Rugmel Sigtemel/anden finere mel 1 æg til pensling 1
Det her er mine favoritbrød. -DGrovbrød med en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid sammen med frisk frugt eller med i madpakker