Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
– Smag til med salt og friskkværnet peber (først til aller sidst). Den er proppet med grøntsager. Bollerne lavede jeg af kylling i stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Bland det hakkede kød med alle krydderierne og det hakkede løg. Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Især en kokos-karrymarineret kylling med grønt og peanutdip + lammedellermed bacon og persille, tomatchutney og søde kartoffelfritter har været opskrifter, jeg klart vil lave fremover
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.