Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchi di patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også med spinat, der giver farve og ekstra smag
D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
Gnocchi er godt. Mange gnocchi er meget godt. De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Gnocchi er af italiensk oprindelse. Ordet ’gnocchi’ skulle angiveligt komme af det italienske ’nocchio’, som betyder en knude i et træ eller ’nocca’, som betyder kno
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Denne gang er det den traditionelle gnocchi der står for skud. Ja, jeg ved godt det måske er lidt paradoksalt at kalde den en gnocchi, da den ikke indeholder de samme hovedingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.