Også selv om vi har lokaler tæt på universitetets allerbedste kantine, som man hver dag har lyst til at gå over i og købe en lækker-smækker (true story
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Her er nogle rigtig gode boller tilmadpakken, eller bare en eftermiddagssnack. Bollerne er tilsat rugmel og klid, som giver en let sødme til brødet og så er de med groft hvedemel, alm hvedemel og fordej
De er grove så de mætter lidt bedre og så er der ingen grænser for hvad du kan putte ovenpå. Og så nemt at lave en masse som kan fryses ned og bruges tilmadpakken senere på ugen
Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Opskrift til 10 små boller. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
- en sund og fiberrig ven tilmadpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte tilmadpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. -. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
En ferie der blandt andet er blevet brugt til at fylde fryseren en smule med rester og ting tilmadpakken, til når hverdagen igen kommer til at gå lidt for hurtigt og tiden ligeså
Tilføj hytteost og salt/peber. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.