2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time. 1½ dl græskarkerner. 1 dl solsikkekerner
Jeg kan skærer dejen ud med en pizzaskærer før den bliver bagt. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Knækbrødmedkerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Hvis de skal være "luksus", kan de pensles med æg, drysses med parmesanost og ens yndlings kerner (fx græskar eller solsikke) inden bagning
Wasa knækbrød kan bare på ingen måde måle sig med hjemmebagt. Og man bliver langt mere mæt af et stykke hjemmebagt knækbrød end man gør af den købte Wasa-version
Men i hvert fald så har jeg lavet disse små sunde knækbrød springfyldt medkerner og havregryn. Jeg har lavet denne lille stak knækbrød fordi mine forældre syntes vi får lidt for meget sukker og kage her for tiden fordi vi bager til jer
Fugt en skarp kniv og pres den ned i dejen, så du får nogle passende stykker knækbrød - der skal kun laves nogle "streger", så de er nemme at knække over når de er bagt
Jeg holder rigtig meget af at bage sammen med mine børn – og knækbrød bliver, der bagt i stor stil. Hjemme hos os, er der næsten altid hjemmelavede knækbrød i brødskuffen, hvis den lille sult skulle melde sig i tide og utide
Normalt er en af ingredienserne sesamfrø, men jeg havde kun en lille slat tilbage i posen, så de blev udskiftet med nogle af de hasselnøddeflager jeg havde liggende i bunden af skuffen
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.