Sirupskage med fyld af æblekompot, rom og makronflødeskum
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 springform (8-10 personer)
  • Bunde
  • 100 g. blødt smør
  • 125 g. sukker
  • 2 æg
  • 1 dl mærk sirup
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • Korn fra ½ vaniljestang
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl mælk
  • Æblekompotten laves af
  • 6 æbler
  • 2 spsk vand
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk kanel
  • Den 'tomme' vaniljestang
  • Derudover skal du bruge
  • 4 dl piskefløde
  • 1 dl ymer eller creme fraise
  • 200 g. makroner
  • 5 spsk rom
  • Korn fra ½ vaniljestang
  • ½ spsk. flormelis til at blande vaniljekornene i

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.