Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Kagedej. 500 g sukker 600 g mel3 spsk kanel3 tsk natron7½ dl kærnemælk175 g smeltet smørGlasur. 175 g smeltet smør350 g flormelis3 spsk kakao1 ægMel, natron, kanel, sukker og kæremælk blandes og den smeltede margarine røres i
Denne kage kan jeg huske tilbage fra min barndom. Faktisk er det lidt forkert at kalde det en drømmekage, for den har ikke andet end kokos til fælles med drømmekagen
En Römertopf, hvis nogen skulle være i tvivl, er et lerfad/en stegeso til at lave mad i. Den vi har, er beregnet til at kunne indeholde mad til 4 personer. Denne ret har stået i ovnen i ca 2 timer, men selve forberedelsen tog ikke meget mere end 15 minutter, hvorefter maden jo bare passer sig selv. Løg - 1 stkPeberfrugt - 1 stk, rødChampignon - 100 g, i skiverHvidløg - 3-4 fedTomatpure - 1 stor dåseDåsetomat - 1 dåseChilipulver - ½ tskPaprika - ½ spskBacon - 1 pakke, i ternCocktailpølser - 1 pakkeKyllingebryst - 200 g, ca, i ternOksesmåkød - 150 g, ca, i ternVand - 2½ dlMadlavningsfløde - 1/4, 8 %Boullionterning - 2 stk, 1 okse+1 kyllingKrydderurter - 1 bundt, snørret sammen af persille, oregano, basilikum, timianSalt - Peber - Instruktioner
) I en ikke-LCHF-salat bruger mange rosiner i, men det lader vi være med for at gøre den LCHF-venlig (desuden er vi ikke glade for rosiner i mad, så det er egentlig win-win)
Da vi havde fået nye forsyninger, var det selvfølgelig oplagt at bruge disse til aftensmaden. Min mor og stedfar bor på en gård og har en helt masse høns, så vi henter stort set altid æg hos dem
Posted on November 6, 2014 by Anna Warrington in Aftensmad, Diverse, Morgenmad, Nye opskrifter, Snacks, Top 20 opskrifter. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. f. p. ø. v. j. 1. 4. L. C. H. k. t. m. D. ,. b. y. -. ). I. R. æ. c. (. K. 8. å. 6. 0. U. S. 2. 5. 3. %. /. h. T. N. P. E. 7. 9. g g