Disse kartofler blev virkelig lækre ogmed en mild senneps ogrosmarin smag. Det var nemlig en lille spændende bog om sennep og jeg er gift med en sennepsentusiast, som altid har flere slags sennep i køleskabet
Her kommer en opskrift på en lille hurtigt snack, som du kan have med i madpakken eller servere sammen med en masse kage og andet lækkert bagværk, som jeg har tænkt mig at gøre på lørdag
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Skinkemignon med sennep, honning ogrosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter. Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både
Fibre gør, at brødet mætter mere og giver maven og tarmen noget at arbejde med. Selvom lyst brød smager godt, skal der helst være nogle kostfibre i brødet, især hvis man ofte spiser brød
fladt kikærtebrød drysset medrosmarin, salt og chiliflager. Jeg har længe haft en pose kikærtemel stående i skabet for at eksperimentere med at lave de lækre italienske snack/madbrød (de er faktisk temmelig mættende), og nu skulle det være
Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin. Når fedstoffet er smeltet i fadet og begyndt at bruse, vender man gulerødderne i og drysser med salt og peber
Pres resten af din citron udover kyllingen, drys med lidt mere rosmarinog sæt fadet i ovnen. Så fremover vil der også komme opskrifter med de lækreste salater vi laver
Lagt over stekt løk ogsopp, krydret med salt og pepper ♪♪. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg ogrosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.