på et viskestykke eller papir. Steg til det hele er sprødt. Brændende kærlighed smager bare fantastisk godt - og så er det proppet med både smør ogbacon
Vi afprøvede det i påsken - og det smagte fantastisk. Vi prøver altid at finde nye, lækre måder at servere LCHF-tilbehør på - men ingen af os er vokset op i hjem, hvor der er blevet serveret flødekartofler særligt tit
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – ogbaconsvøb
Derudover er opvasken nem, for når den færdige bacon er lagt til afdrypningpå et stykke køkkenrulle, kan man lade bagepapir ligge i fadet, man har stegt i, til fedtet et stivnet igen, og så er det lige til at smide i skraldespanden
Svits koteletterne på en brændvarm pande i lidt smør, læg dem derefter i et ildfast fad. En god tomatsauce kan godt tage lang tid at lave, men man behøver jo ikke stå og kigge på gryden imens den simrer
Fyld tunmoussen heri og sæt låget på igen. skrab ikke det, der sidder på kanterne á, så klumper det). Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Steg baconsprødtpå varm pande. Kom kotteletterne i et ildfast fad og halvdelen afbaconen oven på. Lige inden servering , varm panden op med det sidte bacon , kom de optøede ærter på panden og varm det let op , smag til med salt
Kom kødet i et ildfastfad og form den og kom baconpå. En dejlig hverdagsret der let får ben at gå på. En rigtig mormor ret der er blevet piftet lidt op og serveret med en lækker perle couscous salat
Lægges på en bradepande med bagepapir. Kom rødbeder i den ene side af bradepanden , så de ikke farve det hele , vend dem med salt ,honning sesamfrø og lidt olie
Stegt i brunet smør et par min på hvert side. Sprødbacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprødeog gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder
Skær dem ud i mundrette stykker og steg dem i lidt olie på en pande til de får lidt farve. Selve suppen kan spises uden kød som et varmt mellemmåltid om efrermiddagen, mens den får helt nye dimensioner med stegt kylling ogsprødstegtbacon
Læg nu al tofuen på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er sprødeog gyldne (ca. Det vigtigste er dog at have nogle ordentlige knive, så du nemt og hurtigt kan skære alle dine grøntsager, for vi, på Carrotstick, går ind for hurtig og nem madlavning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.