Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke. Denne gang var det med en frisk hvidkålssalat - men blomkålsris er også super lækre til
Heldigvis har vi haft travlt med at have det hyggeligt og lave gode ting, så det er ikke helt slemt. For dælen - vi har haft travlt den sidste uges tid
Brændende kærlighed smager bare fantastisk godt - og så er det proppet med både smør og bacon. ) I LCHF-versionen bruger vi blomkålsmos i stedet for kartoffelmos - og det bliver retten bestemt ikke dårligere af, tværtimod
Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, bacon og champignoner - mums. Hak løget og steg det med baconen, til baconen bliver sprød
Tilsæt dem til retten og lad det hele simre under låg, til kødet er godt mørt. Vi serverede det med blomkålsris og topping af små stykker ananas, peanuts og kokosmel
Sammen med feta, sorte oliven og godt med krydderier blev det en lækker græsk sag. Godt med revet ost. Læg lasagnen sammen med et lag squash i bunden, kødsauce, oliven, et lag fetaost, aubergine, kødsauce, oliven, squash og til sidst godt med ost (selvfølgelig evt
Smag til og server med en stor klat creme fraiche. 600 gram oksekød i tern - gerne med masser af fedtkant. 600 gram oksekød i tern - gerne med masser af fedtkant
Vend med frisk rosmarin, salt, peber og olie og læg dem i bunden af et ovnfad. Kyllingen er bagt ovenpå rodfrugterne - på den måde løber saften ned til dem og giver dem en endnu lækrere smag
Fordel godt med feta i hver. Vi havde gæster i lørdags, så der blev serveret LCHF-mad af fineste karakter - og selvom de ikke spiser LCHF selv, var de meget begejstrede for maden
Denne ret er inspireret af Jennifers livret - kyllingeretten med cremet karry-cherrytomat-sauce. Derfor plejer vi at mase dem flade op af kanten af gryden
Put fileter, saft, rosmarin og andebryst i en frysepose sammen med salt, peber og lidt olie. Den skal marineres om morgenen (eller aftenen før), så husk at gå tidligt i gang
Denne aubergine-ret er inspireret af mellemøstligt/indisk mad. Smag til med salt og peber. Det smager virkelig skønt - og får en skøn både smag og konsistens af at simre så længe
Retten er inspireret af Jennifers livret, hvor der også bruges cherrytomater på dåse. I, der følger med på Instagram (@lchfhverdag), ved vist efterhånden, at Jennifer bliver ekspert i at lave enkle alt-i-en-gryde-retter i Dublin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.