Blomkålsboller
Cecilies mad og liv
Cecilies mad og liv
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jeg har et stykke tid gået og luret på Marias blomkålsboller, og med 2 blomkål i køleskabet der trængte gevaldigt til at blive brugt, var det vel på tide at få prøvet.
  • Bollerne er meget nemme og bage, og giver et godt skud grøntsager. Derudover er bollerne også fri for mælkeprodukter, for de der forsøger at undgå dette.
  • Blomkålsboller
  • 9 stk 400 g blomkål
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 dl pofiber
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 2 spsk hørfrø
  • 1 tsk salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.