Gnocchi er en slags italiensk kartoffelpasta (men de kan nu også laves med fx græskar. Den laves bedst i store portioner Her bruger jeg sovsen til gnocchi men den fungerer også rigtig fint til fx
Kom karry på og lad den brænde med i smørret. Blend med en stavblender. Stegt bacon. Steg løg gulerødder , chili og hvidløg i smør til de er klare , de må ikke branke
Hak løg og hvidløg fint og svits i en sauterpande med lidt olivenolie, dernæst svitses bacon af og risotto risene kommes ved suger noget af olien og fedtet til sig inden hvidvin tilsættes ogkoges næsten helt væk
Skrub kartoflerne grundigt, halver de største og vend dem i olie med lidt salt og peber. )Jeg tilføjede baguetter med dildsmør fra opskriften den anden dag
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu
H. e. r. i. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P. D. ". M. /. w. 2. 0. 1. J. V. I. L. (. G. ). 5. 4. 7. 3. %. S. O. B. 8. x. T
Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.