Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vidisse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
En ret som rigtig mange, der er glade for svensk pølseret også elsker er mørbradgryde. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer indibilledet, det er ikkerigtigtil at sige med sikkerhed
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Vi har flere forskelligeopskrifter på pastasalat, for pastasalat er bare så nem at variere. Det eneste der er fælles for alle opskrifterne, er at de indeholder pasta og en dressing
Inspirationtil aftensmaden fra skønne Vietnam. Denne traditionelle og ikkemindst sunde ret er blot lavet med kylling, friske grønsager, saltede cashewnødder samt to forskellige slags sauce, der givet retten dét asiatisketwist
Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan lidt hen ad gulvbrædder eller seletøj
Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Selvom man måske ikke er til karry, ligesommin mand, så er denne suppe mild og rigtig god. Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater. Opskriften er fundet her. Vi lavede få ændringer, som er med iopskriften herunder
Hvad er en ægte Spaghetti Carbonara. Det er der rigtig mange delte meninger om… Nogen kender en italiener, som mener, man kun skal bruge æggeblommer og ikke hele æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.