I dag blev fredagskagen til appelsincupcakesmed chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
til med lidt appelsinsaft. Ligeledes med frostingen er den rigtig skøn, da den ikke er nær så sød som mange andre, idet der ikke er så meget flormelis i, og slet ingen smør
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Der var en del som kommenterede, at mine fødselsdagscupcakes så fristende ud. Selve kagen fandt jeg opskrift på hos den altid dygtige Emily, mens jeg måtte forsøge mig lidt frem med frostingen, men resultatet blev faktisk ret vellykket, så vil gerne dele det med jer til inspiration
Jeg har haft ganske få tilbageblik og rigtig mange nye lækre sager, der har fyldt kartoteket godt op, men jeg bliver simpelthen nødt til at have disse Frozen Cupcakesmed
I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcakemed en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Jeg har et par gange før lavet cupcakesmed tofarvet frosting, men tænkte at jeg lige ville prøve at vise/forklare hvordan man gør, til de af jer der ikke ved det
Et godt resultat kan opnås ved at komme dejen i en sprøjtepose med en rund tyl og sprøjte den direkte i formene, som står i en aluminiumsform, så de holder formen flot
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.