Pisk det hele godt sammen, og tilsæt hakket hvidchokolade og blåbær. Her er opskriften på de blåbærmuffins jeg bagte igår, håber i kan bruge den, de er super lækre
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Her er en opskrift på super lækre og nemme muffins medblåbær og hvidchokolade. Kombinationen mellem blåbær og hvidchokolade er virkelig lækker - og jeg lover de bliver et hit
Opskrift på mango cupcakesmedhvidchokolade. Jeg kan rigtig godt lide at bage cupcakesmed frugt. Frostingen jeg har lavet er en creamcheese frosting med mango puré - ja, det lyder lækkert, men det var slet ikke besværet værd
hvidchokolade. Bland mel, natron, cacao, bagepulver og det hakket mørke chokolade i. hvidchokolade. 50 g mørk 70% chokolade. hælde 1/3 dej i formen lig et stykke hvidchokolade i og hæld resten af fyldet i formen. 50 g mørk 70% chokolade
Drys med ekstra pulver. Blåbærmedhvidchokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvidchokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. Smelt chokoladen over vandbad2. Når chokoladen er smeltet rører pulveret i - jeg brugte 1 tsk pr. dyp de kolde bær i chokoladen og læg den på en bageplade med bagepapir4
Hvidchokoladecupcakesmed jordbærfrosting. Min datter ville have prinsesse cupcakes til sin fødselsdag - de skulle være lyserøde, de blev rigtig gode og frostingen smagte rent faktisk af jordbær
Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvidchokolade i kagen sammen med den smeltede smør. Jeg skrev opskriften op mens jeg lavede kagen, da det jo især er vigtigt at ramme de præcise mål når man arbejder med bagværk
Deres blåbærtærtemedhvidchokolade er magisk, så prøv den, hvis du lyster det en dag. Det hele startede for lang tid siden, da Lagkagehuset åbnede mine øjne for kombinationen af hvidchokolade og blåbær
smeltet smøræglidt mælk alt efter dejen konsistens (den skal gerne være lidt stiv i det, da den så bager hurtigere)Toppes af med rigelige blåbær (gerne fra frost) og hvidchokoladeBages ved lav temperatur, i meget lang tid
Find din sprøjtepose eller en frysepose frem med den ønskede tyl. mørk, smeltet chokolade. Smelt din chokolade i et vandmad eller let i mikroovnen og tilsæt den så til dejen
Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokoladecupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.