Spicy gulerodsdeller
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 store gulerødder
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 snackpeber
  • 1 generøs spsk revet ingefær
  • 4 spsk mel
  • 4 spsk havregryn
  • 2 små æg
  •  
  • Til sovsen skal man bruge
  • 1,5 dl hønsebouillon
  • 2 spsk flydende honning
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin)
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 fed fintrevet hvidløg
  • 1 spsk koncentreret tomatpure
  • 1/2-1 tsk sambal oelek eller en lille, finsnittet, stærk chili
  • 1 spsk limesaft
  • Bland det hele i en lille gryde og kog det godt sammen.
  • Og så er der kun tilbage at gå ind i stuen, dække bordet, tænde petroleumslampen, der hygger sådan i vindueskarmen, nu hvor det begynder at være mørkt om aftenen, spise og lade roen falde på efter endnu en lang og travl dag.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.