Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. ) - så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand
Jeg er på ingen måde til spareribs - eller i hvert fald ikke hvis det er sådan nogle fra køledisken i supermarkederne, så vil jeg faktisk hellere være fri
2 sider spareribs. Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Servér med bulgursalat og persillecreme. Kog spareribsene ved svag varme i letsaltet vand i ca. Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinaden til når kødet skal grilles
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Appelgebak met slagroom eller æbletærte med flødeskum er bestemt anbefalesværdigt, hvis du er på ferie i Amsterdam, og det fås på stort set alle caféer
Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken. Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade og lidt salt i en times tid
Serveres med kartofler og en salat efter eget valg. Det lykkedes mig at købe rekord store stegeben, hvor langt det meste var kød, og knoglerne var nærmest til at overse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.