Næste skud på stammen. Baba ganoush. Det lyder utroligt eksotisk og er det måske også lidt, men sagt helt simpelt og på dansk er det vel en mellemøstlig auberginedip eller auberginepuré
Det her er faktisk min fars påhit. Han er en stor fan af fennikel, og jeg er en stor fan af laks, og da begge dele går godt med citrus, er den her ret pludselig oplagt
Nu er sommeren for alvor kommet, og det betyder én ting. Koldskål. Man kan næsten ikke sige sol, sommer og afslapning på terrassen uden også at sige koldskål, vel
Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
I weekenden holdt jeg middag for nogle af mine gode veninder. Jeg bruger det tit i mine sandwiches, men det er også godt til bruschetta eller som i dette tilfælde
Madoplevelser 2012År 2012 har budt på mange spændende oplevelser og masser af god mad. Jeg har her samlet et lille udpluk af nogle af de bedste, sjoveste, hyggeligste, mest anderledes, velsmagende og inspirerende madoplevelser jeg har haft i det forgangne år
Her er et lille hurtigt tip til en nem, sund og lækker frokost. Jeg er glad for tun og ret begejsret for tunsalat som en god frokost i weekenderne (eller på hjemmedage i læseferien - og dem er der mange af for tiden)
Her kommer lige en lille anbefaling. I forgårs lagde min familie og jeg nemlig vejen forbi Kadeau på Vesterbrogade i anledningen af min mors fødselsdag, og det burde du også gøre
I sidste uge lagde mine søskende og jeg vejen forbi Mother i Kødbyen. Mine fire søskende og jeg delte fire pizzaer til hovedret, og det var helt passende - især når man havde skumle planer om at slutte måltidet af med en af de berygtede dessertcalzoner
I morges fik jeg en pludselig lyst til at forkæle mig selv og min familie. Amerikanske pandekager er efterhånden et afprøvet koncept, og jeg var derfor frisk på at prøve noget nyt
Salviesmørret og de crispy salvieblade har hængt i mine tanker, lige siden jeg for nogle år siden fik noget lignende på en lille restaurant i den norditalienske by Bergamo