Mexicanske inspirerede madpandekager serveret med salsa og en spidskålsalat
Sund Mad
Sund Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 æg
  • 5 dl mælk
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk spidskommen
  • ¾ dl olie
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ spsk olie
  • pandekage
  • 16 pandekager
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk spidskommen
  • hakket løg
  • 3 fed hakket hvidløg
  • hakket oksekød
  • ½ dåse flåede, hakkede tomater
  • revet mozzarellaost
  • ½ dåse flåede, hakkede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille løg
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk sennep

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.