Jeg vil gerne lige slå et slag for at bruge de rester man har i køleskabet. Både fordi vi alle sammen skal øve os i af smide mindre mad ud og fordi at resterne kan blive til nye lækre retter
Det her er lidt freestyle, men konen kom hjem med 8 stykker kød fra slagteren der i hendes barndomshjem gik under navnet "Gnaveben", det er gris og ligner spareribs med meget mere kød og forskåret
Spareribslidt havsaltvandevt. lave din egen bouillon nu hvor du alligevel er igen og tilsæt så4 laubærblade4 gulerødder4 løg4 persillerødder4 hele peberkornMarinade
Lækre italiensk inspireret kødboller i tomatsauce som kun smager bedre dagen efter. Det er en nem og hurtig hverdagsret som ungerne også kan være med på
D. i. s. e. f. r. k. a. d. l. h. ø. t. b. o. u. M. n. ,. v. g. m. N. j. y. å. æ. 2. 7. c. 1. 8. p. O. ". G. z. (. 4. ). /. -. S. K. R. 3. 5. V. 6. 9. 0. s l
K. l. a. s. i. k. e. p. n. d. g. r. -. t. b. o. m. v. j. M. é. ,. u. æ. 3. V. 4. y. c. h. å. O. H. f. ø. S. L. T. 1. 0. 5. D. 2. ½. 8. (. ). P. N. J. ". B. A
Junkfood er godt, og hjemmelavet junkfood er dobbelt så godt. D Det er nemlig oftest muligt at lave særdeles velsmagende junkfood, som er meget sundere end købeudgaven