Brødtype. Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
Lækkert alternativ til alm hvidt sandwich brød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød
Så er det igen tid til at blogge lidt. Jeg skulle bage nogle boller til en brunch, og havde forleden fundet en pakke grahamsmel på tilbud, derfor blev det til boller med grahamsmel
Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opskrifter på forskelligt brød, som bare bliver godt, hver gang jeg bager det
(ja, han var vel så sulten, at han bare ikke kunne vente)Jeg klaskede dog en dej sammen allligevel, for med de to liter mælk, havde han også købt lidt lækkert pålæg tiltænkt det friskbagte brød, så inden vi satte os med hver vores sandwich, blev der først slået en dej op og dernæst sat til hævning
2 stor brød eller 4 ”flüte” – du kan også forme boller ud af dejen i stedet for ( husk så bare at tilpasse bagetiden). Del dejen i 4 lige store del hvis du vil bage flüte-brød, og form dine brød. 2 stor brød
Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mit yndlingsbrød med jer. Opskriften er inspireret af Kvalimads Verdens Bedste Brød, men lavet i en Römertopf også kaldet en stegeso på dansk
V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. i. m. u. v. a. h. ,. o. f. k. M. j. æ. å. p. I. 1. 2. N. S. L. T. 0. -. 5. (. ). B. 4. D. /. ½. 3. 7. c. E. R. F. 6. 8. P. A. Å. H. O
E. t. f. r. a. n. s. k. b. ø. d. o. m. e. u. l. i. g. y. -. p. w. c. h. M. æ. v. j. ,. å. ". Å. H. 2. S. L. T. 1. 5. 4. 3. 0. D. ½. 6. B. P. O. J. I. A
Et sundt og rustikt brød – udelukkende lavet på speltmel og speltkerner. 2 brød. Vend forsigtig brødene ud på bagestenen og bag brødene i ca 20-25 min (de skal være helt sprøde og mørke). Sæt brødene i ovnen og hæld 1 dl vand i bunden i bradepanden og sluk ovnen i 5 min. Tænd igen på 200 grader og bag brødene i 30 min til de er sprøde og mørke. Brødet er bedst på 1. 2 brød