Brød

Brød

  • 42 Opskrifter
Hurtigt ølandshvede brød

Hurtigt ølandshvede brød

Jeg elsker at bage med ølandshvede, det giver bare et lækkert smagfuldt brød. Normal bager jeg brød med surdej, men dette brød er bagt uden surdej
Gulerodsbrød

Gulerodsbrød

Bager du brødet i en form, skal det ud af formen og køle på en rist, ellers bliver det klistret på siderne
Fiberboller

Fiberboller

Brødtype. Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
Veganske Hveder (uden mælk og æg)

Veganske Hveder (uden mælk og æg)

Lækre lune hveder helt uden mælk og æg, men mindst ligeså lækre. Perfekte til på fredag, til storebededagsaften (eller resten af året)
Sandwich brød

Sandwich brød

Lækkert alternativ til alm hvidt sandwich brød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød
Boller med grahamsmel og gulerod

Boller med grahamsmel og gulerod

Så er det igen tid til at blogge lidt. Jeg skulle bage nogle boller til en brunch, og havde forleden fundet en pakke grahamsmel på tilbud, derfor blev det til boller med grahamsmel
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opskrifter på forskelligt brød, som bare bliver godt, hver gang jeg bager det
Lækkert foccacia brød

Lækkert foccacia brød

Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Morgenbrød  med æbler/kanel

Morgenbrød med æbler/kanel

G. L. Æ. D. E. I. 1. 5. C. M. B. R. S. Å. T. 3. Ø. N. A. V. O. 9. J. U. F. ). P. /. K. ,. H. Y. 2. 0. ½. -. 8. 4. P 1
Fuldkornsbrød

Fuldkornsbrød

(ja, han var vel så sulten, at han bare ikke kunne vente)Jeg klaskede dog en dej sammen allligevel, for med de to liter mælk, havde han også købt lidt lækkert pålæg tiltænkt det friskbagte brød, så inden vi satte os med hver vores sandwich, blev der først slået en dej op og dernæst sat til hævning
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Jeg har købt Claus Meyer's bog om brød - Meyers Bageri. Jeg er vild med hans gode brød og har derfor selv valgt at kaste mig ud i surdejsuniverset
Skyrbrød med hvid birkes

Skyrbrød med hvid birkes

2 stor brød eller 4 ”flüte” – du kan også forme boller ud af dejen i stedet for ( husk så bare at tilpasse bagetiden). Del dejen i 4 lige store del hvis du vil bage flüte-brød, og form dine brød.   2 stor brød
Römertopf brød

Römertopf brød

Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mit yndlingsbrød med jer. Opskriften er inspireret af Kvalimads Verdens Bedste Brød, men lavet i en Römertopf også kaldet en stegeso på dansk
Spelt brød

Spelt brød

Brød i en håndvendning eller når brødkurven er tom. Pensl brødene med sammenpisket æg, og drys med speltflager
Brød bagt i Römertopf

Brød bagt i Römertopf

D. e. t. r. i. k. n. o. g. b. d. y. a. ø. J. v. m. s. u. j. ,. h. l. f. æ. å. p. ". 2. 4. 1. S. 0. -. T. H. E. R. ö. '. c. 5. B. 3. V. e g
Grydebrød med havregryn

Grydebrød med havregryn

V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. i. m. u. v. a. h. ,. o. f. k. M. j. æ. å. p. I. 1. 2. N. S. L. T. 0. -. 5. (. ). B. 4. D. /. ½. 3. 7. c. E. R. F. 6. 8. P. A. Å. H. O
BLØDT formfranskbrød

BLØDT formfranskbrød

E. t. f. r. a. n. s. k. b. ø. d. o. m. e. u. l. i. g. y. -. p. w. c. h. M. æ. v. j. ,. å. ". Å. H. 2. S. L. T. 1. 5. 4. 3. 0. D. ½. 6. B. P. O. J. I. A
Franskbrød

Franskbrød

Del dejen i tre, form dem til tre franskbrød og læg dem på en bageplade. Sæt brødene i en 200 grader varm ovn i ca
Langtidshævet maltbrød med valnødder

Langtidshævet maltbrød med valnødder

M. a. l. t. b. r. ø. d. m. e. v. n. g. i. f. o. k. s. ,. å. j. c. y. B. 1. I. 0. æ. 3. h. 2. p. A. 8. ½. 5. F. R. u. Æ. (. ). H. L. S. 4. r l
Speltbrød

Speltbrød

Et sundt og rustikt brød – udelukkende lavet på speltmel og speltkerner. 2 brød. Vend forsigtig brødene ud på bagestenen og bag brødene i ca 20-25 min (de skal være helt sprøde og mørke). Sæt brødene i ovnen og hæld 1 dl vand i bunden i bradepanden og sluk ovnen i 5 min. Tænd igen på 200 grader og bag brødene i 30 min til de er sprøde og mørke. Brødet er bedst på 1. 2 brød
Fransk landbrød

Fransk landbrød

F. r. a. n. s. k. l. d. b. ø. 1. 5. v. p. h. o. i. g. 2. æ. t. e. 0. m. u. å. R. ,. K. j. (. ). L. Æ. w. y. c. V. f. S. 3. J. B. H. G. P. I. -. E. M