Aftensmaden i går var svensk pølseret, som jeg efterhånden har lavet mange gange, både fordi det er nemt at lave og smager godt, men også fordi børnene elsker det
Ugens tema. Kikærter. Kikærter er en af mine favoritingredienser. De er sunde, de smager godt, og de er virkelig nemme at bruge til et hav af forskellige retter
Kender i det, når man går rundt og har lyst til en helt bestemt i lang tid. Sådan havde jeg det med chili con carne, og nu fik jeg den endelig lavet
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
Igår kom et vennepar over for at spise. Jeg fandt først ud af menuen kl. 14, og øverst i fryseren var der koteletter, så det blev til koteletter i fad med resten af bacon/cocktailpølser fra brunchen i søndags
Her kommer så opskriften på den fantastiske pasta ala mexico ret, som jeg lavede i går. Jeg er så ny i blog verdenen, så jeg glemte ALT om at tage et billede af retten inden vi begyndte at spise af den