Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Stik kernehuset ud af æblerneog fyld dem op med marcipanblandingen. Serveres lune med vanilleis. En rigtig lækker sensommer dessert hvor man kan bruge de gode danske æbler
E. n. s. a. d. k. g. e. m. æ. b. l. r. o. ø. p. å. t. K. f. D. B. ,. i. u. j. h. v. I. J. y. (. /. 2. 0. 1. 3. -. #. S. L. T. O. 4. 5. 6. ½. ). P. M. H. N. c
Top med skyr og spis. Når æblerne har fået farve puttes rosiner, nødder ogkanel på panden. Indgredienserne vendes sammen på panden og steger videre i et par minutter
Super lækker opskrift på bradepandekagemedæbler som smager fantastisk og som er nem at lave og fryse ned så du altid kan tage en lækker æblekage op når der kommer gæster
E. f. t. e. r. å. s. a. n. d. l. i. g. o. v. m. ,. u. k. z. J. h. æ. b. I. j. V. p. C. c. 1. 2. 5. 0. ø. 4. (. ). P. T. é. y. B. K. F. D. /. 8. -. 3. A. G. t l
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Pisk æggene tykke og skummende med sukkeret. Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde. Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir, ca
En svampet kage, med smag af mandel og hindbærmarmelade – med det sprøde kokos/marengs på toppen. Den er nem og hurtig at lave og smager rigtig dejligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.