Disse kyllingwraps med stærk krydret kylling og flødeost er fantastiske. Kombinationen af den stærke chili marinerede kylling og det syrlige fra flødeosten smager dejligt sammen
Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem med kyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Tilsæt kylling og når de svitset tilsætter du champignon. 500 g kyllingefilet i tern1 rød peberfrugt i strimler1 hakket løg1 fed hakket hvidløg½ bakke champignon i skiver½ l fløde1 dåse hakkede tomater1 tsk paprika½ tsk chili pulversalt/peberFremgangsmåde
Kyllingen koges i vand til den netop er mør (ca. Kyllingen skæres i tern og tilsættes saucen. Kylling i karry til 2-3 personerIngredienser. kyllingefilet200 g
Det havde jeg i hvert fald, så jeg var nem at lokke, da min mor spurgte om jeg ikke ville komme hjem til dem og lave min semi-berømte peanutbutterkylling
I. d. a. g. h. r. j. e. f. p. ø. v. t. n. o. ,. å. s. i. m. u. k. y. l. æ. J. D. H. b. 1. (. 2. 0. ). 5. -. 7. 3. 4. 6. O. P. S. M. E. c. G. R. A. V. L. B. K. N. F. 8. U. w