Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chickentikkamasala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. 2 spk Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt
Tikki ChickenMasala. garam masala. Tikki ChickenMasala. Bland yoghurt med hvidløg, ingefær, garam masala, nelliker, gurkemeje, chiliflager, salt og limesaft
Tikkamasala sauce. Chickentikkamasala er kylling, som bliver marineret i en yoghurtmarinade i 3 timer og bliver helt mør, så steges de på panden, imens sovsen laves i en anden pande
Likevel, vi kommer alltid tilbake til TikkaMasala. Riv ingefær og bland med hakket hvitløk, gurkemeie, Garam Masala, malt koriander, spisskummen og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.