Klassisk lasagne med hjemmelavede pastaplader
Lise-pigens Mad
Lise-pigens Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kødsauce
  • 600 g hakket oksekød af god kvalitet
  • 4-5 tomater, gerne cocktailtomater, i tern
  • 2 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 3 spsk balsamico eller rødvinsedikke
  • 1 dåse koncentreret tomatpure
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 250 ml kraftig kalvefond
  • 1 kvist rosmarin
  • 2-3 kviste timian
  • 1 stor håndfuld hakket basilikum, gerne med stilke
  • Salt og peber efter behov
  •  
  • Hjemmelavet pasta
  • 4 æg
  • 1 tsk fint sal
  • 280 g hvedemel (helst italiensk tipo 00)
  • 120 g durummel
  • En lille smule vand (kun hvis nødvendigt)
  •  
  • Bechamelsauce
  • 25-30 g smør
  • 2 spsk mel
  • mælk (mængde forklares senere)
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber
  •  
  • Derudover
  • 1 squash, skåret i meget tynde skiver (på langs) - gerne på mandolinjern
  • Friskrevet parmasanost
  • 2 pakker frisk mozerellaost (ikke ost i strimler)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.