Belle de Boskoop æbler er en af mine favoritter, sammen med Elstar. Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Bagte æblermed marcipanlåg. Opskriften kan laves på forhånd og lige kort varmes (med den sidste mængde marcipan), inden du skal nyde den med dine gæster
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerne og skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
æblerne, nødderne og yoghurten. 2 syrlige æbler. 1) Hak nødderne groft med et takket kniv. 5) Skær æblerne tynde både og steg dem i smør på en stegepande, til de er næsten møre. 5) Tilsæt herefter honningen til æblerne og lad det småkoge i panden i ca. 6) Portionsanret medæbler, flødeyoughurt og nøddeblandingen 4 personer. 2 syrlige æbler
J. e. g. k. a. n. b. l. i. v. d. m. t. s. p. ø. f. y. r. å. æ. ,. o. H. N. 3. -. x. j. D. h. u. S. M. A. G. T. I. O. c. é. (. 4. ). 2. 6. 1. *. 8. %. Æ. U. B. L. R
E. n. p. r. o. d. u. k. t. i. v. a. g. s. æ. b. l. e. m. ,. 1. ½. h. -. é. 3. 2. 5. y. f. O. N. R. M. Æ. A. B. å. 8. D. j. &. L. T. ø. ). V. S. q. c. H. 0. P. 6
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
D. e. t. r. d. n. i. p. å. o. g. f. a. m. l. u. k. æ. ø. s. v. ,. b. U. h. L. F. H. j. y. O. M. ". J. V. B. Æ. (. c. 1. ). I. 2. 0. /. 3. G. S. T. 5. N. K. 7. P. A
Stik kernehuset ud af æblerne og fyld dem op med marcipanblandingen. Serveres lune med vanilleis. En rigtig lækker sensommer dessert hvor man kan bruge de gode danske æbler
-. m. e. d. c. i. t. r. o. n. s. k. a. l. ,. g. b. u. B. æ. ø. v. D. y. j. F. f. å. p. M. h. w. L. R. O. 3. ¼. 1. 2. (. ). 4. K. V. ”. H. T. /. P. N. 0. 5. J. Æ. G. E. A. a l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.