Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt medhindbærog toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
koghindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Smør kagen med karamelcremen og pynt gerne med friske hindbær. Argentinas svar på Nutella er "Dulce Leche" (karamelcreme), og derfor bagte jeg denne kage med karamel, da min argentinske familie var på besøg for et par dage siden
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime oghvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
Hvidchokoladekagemed appelsin og solbær – så lækker og intens i smagen. Svampet, intens smag af karamel oghvid chokolade krydret med syrligheden fra både appelsin og solbær
Fyldt med friske, syrlige rarbarber – mmm…Og selve kagen var sød fra marcipanen, sprød på toppen ogmed en eftersmag af hvidchokoladeKagen var perfekt med rarbarber i fordi de bidrager til den manglende syrlighed
I. n. g. r. e. d. i. s. (. 2. 4. t. k. ). B. u. 1. 5. 0. a. m. 7. p. æ. h. v. 3. c. F. y. l. f. o. b. ø. å. S. L. ,. D. j. ". -. 9. A. K. P. /. 8. R. O
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerneog drys med hakket hvid chokolade. hvid chokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. n. d. l. æ. h. b. a. c. ,. å. f. J. u. p. D. y. H. ½. C. ø. I. ). B. (. 1. 0. -. 7. 6. %. A. O. M. 3. 8. 4. E. R. P. L. V. N. 2. /. 5. +. F. T. w. z. K. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.